En ikon på en skyddsmask.

RIVNING

När det kommer till rivning kan vi garantera dig att vi vet vad vi pratar om. Efter många år av utförda rivningsprojekt, har våra medarbetare en samlad kompetens likt ingen annan. Detta innebär att vi, med god sannolikhet, har stött på ditt problem i tidigare fall, men även att vi faktiskt uppdaterar vår teknik såväl som våra arbetsprocesser.

Med erfarenhet samt god orienteringsförmåga, vill vi alltid lika i framkant för att erbjuda dig bästa en rivning som både uppfyller och slår dina förväntningar. Därmed kan vi alltid erbjuda det bästa möjliga arbetet till våra kunder. Vi har kunskapen och utrustningen som krävs för en säker rivning, oavsett hur stort eller detaljerat uppdraget är.

I samband med ett saneringsarbete blir det ofta rivning av ytor som inte går att återställa. Bedömningen av vad som går att rädda gör vi dagligen - sedan färdigställer vi platsen så att snickare eller andra yrkesgrupper kan ta vid.

I vårt nätverk har vi upparbetade kontakter som delar vår kundfilosofi i hela västra Sverige. Tillsammans utför vi såväl finrivningar och vid behov större rivningar.

Kontakta oss nedan, så återkommer vi inom kort med en lösning som passar er.