En ikon på en skyddsmask som ska visa att MasterService utför brandsanering.

Brandsanering

Behöver du hjälp med brandsanering i Göteborg? Vi har vår bas i Göteborg, men arbetar till Jönköping i öster, Varberg i söder upp till Uddevalla i norr.


Hur går en brandsanering till?

I det första skedet är det oftast är det en skadereglerare från försäkringsbolaget som ringer oss, men det kan även vara fastighetsförvaltare eller privatpersoner som kontaktar oss direkt.


En brandsanering kan också vara allt från ett brännmärke på en bordsskiva till att ta hand om efterbörden av en fullt utvecklad brand. Är det en liten brand kan det räcka med ett joniseringsaggregat på plats för att ta bort den fräna doften. Vid en större brand tar vi hand om allt från lösöre till sanering, tvättning och rivning i fastigheten. Masterservice utför brandsanering i alla lägen.

Även om branden är släckt, innebär detta inte att faran är över. Det är inte ovanligt att rökpartiklar och annat farligt avfall kan fastna i både väggar och möbler. Av denna anledning är det viktigt att en sanering görs i ett tidigt skede efter en brand.

Brandsanering - vår helhetslösning

För att erbjuda en smidig helhetslösning har vi flera kompletterande tjänster till vår brandsanering, som till exempel magasinering av möbler. Vi tror nämligen att det är mycket bekvämare att bara behöva tänka på en sak mitt i all oro. Vid behov syr vi ihop en helhetstjänst till er där vi både sanerar och magasinerar eventuella möbler under den pågående brandsaneringen.

 

Kontakta oss nedan, så hjälper vi dig. Varmt välkommen till MasterServices brandsanering i Göteborg med omnejd.