En ikon på en skyddsmask som ska visa att MasterService utför nikotinsanering & misärsanering.

nikotinsanering & misärsanering

Masterservice utför nikotinsanering och sanerar hem i misär till skäligt skick.

Nikotinsanering

Nikotin sätter sig överallt och går inte att bara måla över. Efter ett tag kryper nikotinet ut igen och bildar gula fläckar. Vi lägger på ett medel som löser upp nikotinet, sedan målas allt över med en spärrverkande grundfärg som man därefter kan måla eller tapetsera efter eget tycke. Ibland behövs det flera omgångar med medlet innan vi har avlägsnat nikotinet helt.

Behöver du hjälp med nikotinsanering i Göteborg?

Masterservice medarbetare tar bort spåren och lukten av ett inrökt hem. Vi vet vad som krävs för att avlägsna nikotin, och hjälper dig till ett nikotinfritt hem. Kontakta oss för din nikotinsanering nedan.

Misärsanering

Misär upptäcks ofta av grannar som känner lukten - nära vänner och släktingar är sällan hemma hos personer som är ”samlare”. De samlar på sig skräp och prylar så till den grad att det blir misär i boendet. Fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och tjänstemän på kommunen ringer oss i det läget eftersom det ofta uppstår lukt. Vi går igenom bohaget, sanerar, slänger det som är skräp och tar till vara det som är personliga tillhörigheter och värdigt att behålla.

 

Är du i behov av en nikotinsanering eller misärsanering? kontakta oss gärna via formuläret nedan.